Projekt, který nám dává smysl: Jsme také 1zMilionu

Stačí vteřina. Přehlédnete auto na silnici, špatně odhadnete vzdálenost nebo jen máte obyčejnou smůlu. A ze silné, samostatné osobnosti je rázem vážně zraněný člověk, který vůbec neví, co bude dál. Když se z toho šoku otřepete, potřebujete ukázat cestu, jak aktivně žít dál i s vozíkem. Proto jsme rádi, že existuje organizace jako ParaCENTRUM Fenix, která vás v tom nenechá.

V COPYBAŘE věříme, že člověk má brát i dávat. Ač sami pomoc Fenixu nepotřebujeme (ťuk ťuk ťuk), oni pomoc ocení. A někdy umí zázraky i obyčejná stokoruna. Když se jich totiž sejde hodně, postaví se nová budova paracentra, kde mohou pomáhat ještě o něco víc.

Z této myšlenky vznikl projekt 1zMilionu. A nám dává smysl. Nehoda, z níž si odnesete poškození míchy a už se nikdy nepostavíte na nohy, totiž může potkat kohokoliv. Texty na webové stránky, tiskové zprávy, rozhovory a další obsah proto píšeme bez nároku na finanční odměnu.

Přidejte se k nám a podpořte projekt, který je prospěšný ostatním. I stokorunou změníte život obrovskému množství lidí. Díky!

Zjistěte víc: www.1zMilionu.cz